Conform Legii 295/2004 privind regimul armelor şi muniţiilor, vânzarea armelor din categoriile II B, C şi D, care necesită autorizare şi notificare conform Anexei 1, este permisă doar în magazine specializate autorizate.

Prin urmare, cumpărarea armelor de foc destinate vânătorii, tirului sportiv, autoapărării, apărării şi pazei, uzului utilitar sau colecţionării, precum şi a armelor cu aer comprimat, trebuie făcută personal la sediul nostru. Pentru achiziţionarea acestora este necesară autorizaţia de procurare sau, după caz, adeverinţa de notificare, precum şi cartea de identitate.

Cumpărarea muniţiei se face doar pe baza permisului de armă, însoţit de cartea de identitate.

Alicele destinate armelor cu aer comprimat pot fi achiziţionate fără restricţii şi nu necesită documente justificative.

Accesaţi link-ul pentru mai multe detalii.

Custodie arme

Transportul unei arme în România este strict reglementat și, în multe cazuri, trebuie acordată o atenție deosebită atunci când se țin anumite tipuri de arme acasă, care, deși perfect legale, expun încă pe cei care le dețin la mai multe verificări, dar mai presus de toate la riscul ca un atacator să intre în armurăria personală și să le fure. Din acest motiv, este foarte important ca în cazul în care securitatea adecvată a armelor dumneavoastră nu poate fi garantată acasă, să puteți conta pe un serviciu profesionist precum al nostru pentru custodia temporară a armelor dumneavoastră. Ceea ce oferim este protecția unui seif special, unde păstrăm toate armele noastre și cele încredințate nouă de cei mai loiali clienți.

Asigurăm aceste servicii inclusiv pentru instituțiile publice, servicii ce pot fi achiziționate prin intermediul SEAP, fiind disponibile în Catalogul electronic (filtrarea după cod fiscal 40071132 și/sau număr de referință SDA / SDA2).

Vânzare arme - numai posesorilor de permis port armă

Arme tir sportiv - Arme de vânătoare - Arme cu gaz - Arme cu aer comprimat - Pistoale airsoft - Pump-gun-uri

Upgrade design arme

! DOAR DIN PUNCT DE VEDERE ERGONOMIC ȘI DESIGN ! - nu modificăm arme din punct de vedere funcțional