DESCRIERE PRODUS

Sistemul inteligent de scanare a temperaturii corpului uman, la nivel individual și de grup – TERMOGUARD DMI-C reprezintă un echipament necesar pentru prevenirea și combatarea răspândirii infecției cu virusul SARS-Cov-2 și pentru creșterea capacității de răspuns la situații de criză fiind un produs integrat și dezvoltat de către DACIA Military Industry, componentele provenind din import și de pe piața românescă.

Sistemul are capacitatea de a măsura, fără contact, temperatura corpului uman, prevenind răspandirea virușilor cu grad mare de contagiune: SARS-Cov-2 (COVID 19), SARS 2003, MERS 2012, rujeolă, rubeolă, alte boli cărora li se pot asocia creșterea temperaturii peste 37 – 37,3 grade C.

Sistemul inteligent de scanare a temperaturii corpului uman TERMOGUARD DMI-CTREBUIE utilizat pe scară largă la intrare în grădinițe, școli, licee, universități, spitale, instituții publice și administrative, primării, ministere, infrastructura critică, aeroporturi, gări, vămi, unități de producție, instituții private, firme, instituții de cultură(teatre, cinematografe), magazine, mall-uri, hipermarketuri, străzi, bulevarde, zone pietonale, parcuri intens circulate etc.

Se asigură montajul și punerea în funcțiune a sistemului, inclusiv instructajul operatorilor beneficiarului.

Termenul de garanție este de 12 luni de la punerea în funcțiune. Livrare în maxim 15 de zile de la semnarea contractului cadru de furnizare.

Pentru livrari în București și județul Ilfov, transportul este gratuit.

CARACTERISTICI

  • dimensiune mică, relocare facilă;
  • proiectare compactă a sistemului, economisire de spațiu, implementare rapidă;
  • măsurare precisă a temperaturii persoanelor, fără contact;
  • capacitate rapidă de măsurare și număr mare de persoane verificate în unitatea de timp (100 persoane per minut);
  • algoritm inteligent de măsurare al temperaturii brevetat, precizia măsurarii temperaturii +/-0,3 grade C;
  • afișaj automat în timp real, alarmă de sunet și mesaj alertă;
  • recunoastere facială și înregistrare atât temperaturi faciale minime, cât și temperaturi faciale care declanseaza sistemul de alarmă (temperaturi mai mari de 37 – 37,3 grade C, funcție de setarea dorită de beneficiar);
  • focalizare automată;
  • alarmă automată cu mai multe ținte.